Εξειδικευμένες Θεραπείες

Discogel

H Δισκοπλαστική αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης της δισκοπάθειας, είτε της Αυχενικής, είτε τη Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης. Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική.

Ενδοσκόπηση - Ενδοσκοπική οσφυϊκή δισκεκτομή

Η μοναδική χειρουργική επέμβαση δισκεκτομής στον κόσμο με διατήρηση των ανατομικών δομων.

Εάν ο έντονος πόνος και τα νευρολογικά συμπτώματα δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν συντηρητικά τότε η χειρουργική αποκατάσταση είναι αναγκαία. Σκοπός της δισκεκτομής είναι η αφαίρεση του δισκικού υλικού και η αποσυμπίεση ή  ολοκληρωτική απελευθέρωση του νεύρου.

Διαδερμική - Ενδοσκοπική Σπονδυλοδεσία

Η Διαδερμική Σπονδυλοδεσία γίνεται με μια μικρή τομή σχεδόν αναίμακτα χωρίς να καταστρέφονται οι μύες. Ουσιαστικά πρόκειται για χρήση βιδών με πλάγια προσπέλαση και όχι στη μέση γραμμή εντελώς αναίμακτα. Τελευταία χρησιμοποιείται η ενδοσκοπική σποδυλοδεσία όπου ο ασθενής σηκώνεται την ίδια μέρα. Διενεργείται με τοπική αναισθησία και ελεγχόμενη καταστολή, περιπατάει σε 1 ώρα και φεύγει την επομένη μέρα χωρίς να χάσει σχεδόν καθόλου αίμα.

Εγχύσεις στη σπονδυλική στήλη

Πρόκειται για την η έγχυση στις παρασπονδυλικές αρθρώσεις (Facet Joint Block) με λεπτή βελόνα και ακτινοσκοπική καθοδήγηση, ακτινοσκόπηση (c-arm), τοπικού αναισθητικού και κορτιζόνης η οποία γίνεται για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου στις μικρές αρθρώσεις των σπονδύλων.

Ρομποτική Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης

Αποτελεί ένα είδος καινοτόμου, ελάχιστα επεμβατικής και ατραυματικής χειρουργικής η οποία εφαρμόζεται ολοένα και περισσότερο, μεταξύ άλλων, και για τη χειρουργική θεραπεία διαφόρων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.

Βλαστοκύτταρα και Αυξητικοί Παράγοντες σε Παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης

Πρόκειται για θεραπείες των οποίων η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία παρασκευής αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς πρώιμες κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Κυφοπλαστική και Σπονδυλοπλαστική

Πρόκειται για δύο ελάχιστα επεμβατικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες

Δισκεκτομή με Laser

Πρόκειται για μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης της έντονης οσφυοϊσχιαλγίας που προκαλείται από την κήλη του μεσοσπονδύλιου δίσκου (δισκοκήλη).

H εμπειρία μας

Ασθενείς το χρόνο
0 +
Επιτυχημένα χειρουργεία
0 +
ώρες μέσος χρόνος νοσηλείας
0

Είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με email ή καλώντας μας προκειμένου να ερευνήσουμε τα αίτια της δυσκολίας που αντιμετωπίζετε

Είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με email ή καλώντας μας προκειμένου να ερευνήσουμε τα αίτια της δυσκολίας που αντιμετωπίζετε.

Scroll to Top